Over mij

Als klein meisje van 4 jaar wist ik het al…..ik wilde gymjuf worden. En dat is mijn hele leven niet veranderd. Ik was daar heel stellig in.

Al jong deed ik cursussen en stond ik voor de groep. Ik ging naar de Academie voor Lichamelijke Opvoeding en al snel daarna kon ik aan de slag als vakleerkracht gym op een basisschool en als zwemjuf in een zwembad.

Ook gaf ik allerlei uren aerobics en steps op sportscholen. Ik was de hele dag bezig met sporten en vond het geweldig.

"Andere mensen helpen met voeding en bewegen vind ik het mooiste wat er is".

Ik ging trouwen, kreeg kinderen en ging minder werken. Maar mijn passie voor het lesgeven en sporten bleef.

Op twaalfjarige leeftijd kreeg mijn dochter allerlei vage vermoeidheidsklachten. Verschillende tests wezen niks uit. Dat was voor mij de reden om me te gaan verdiepen in voeding.

Gaandeweg leerde ik steeds meer over wat nu gezond is en niet.
En het werkte!

Mijn dochter knapte op en mijn gezin en ik voelden ons er heel erg goed bij.

Ik ben een opleiding tot gewichtsconsulent gaan doen en mijn baan in het zwembad heb ik na 25 jaar opgezegd. Ik startte mijn eigen bedrijf Fit met Anneke om mensen te helpen om een fitte versie van zichzelf te worden.

Dit is wat ik het liefste doe; mensen motiveren om gezond in het leven te staan. Ik vind het zo mooi om te zien dat ik ze kan inspireren met gezond eten en gezond bewegen. Want het is helemaal niet zo moeilijk. En of je nu komt sporten bij mij in de Tacoyo les, of dat ik je 1 op 1 begeleid omdat je wilt afvallen, of je doet mee met het groepstraject Samen fit, maakt me niet uit. 

Ik help je graag!