Yoga Weekend

24-26 mei 2024

Een bos vol in- en ontspanning

Een betoverend weekend vol natuur, beweging en verwennerij! Herken jij het verlangen naar de rustgevende omhelzing van de natuur, de kracht van voldoende, het genot van ontspanning, kostbare tijd voor jezelf, verbinding met anderen en het genieten van heerlijk eten? Dan is onze retraite, gehouden op het prachtige campingterrein van de Lievelinge, de perfecte ontsnapping voor jou!

Gelegen in het betoverende Lingebos, met een prachtige zwemvijver, wordt deze retraite een ervaring om te nooit te vergeten. Omringd door een weelderig bos bieden wij op de camping de Lievelinge een eigen veld, compleet met een sfeervolle spiegeltent (onze ‘kerk’ van catering), een boskapel (voor inspirerende workshops), 2 tipi’s (voor 2x 2 personen), heerlijk gras voor ons tentenkamp,  plus een gezellig overdekt gedeelte met een warm kampvuur. Of je nu kiest voor een comfortabele tipi, een tentje dat al voor je is opgezet, of liever je eigen tent meebrengt, wij zorgen voor de ultieme ervaring.

Onze smaakvolle kok Annemiek staat klaar om je smaakpapillen te verwennen met heerlijke vegetarische maaltijden, inclusief glutenvrije en lactosevrije opties (meerprijs). Verwacht een weekend gevuld met activiteiten zoals yoga, TACOYO, wandelfit met een verkwikkende duik, kruidenwandeling, dans, creatieve bezigheden, meditatie en kostbare tijd voor jezelf.

De retraite begint op vrijdagavond 24 mei om 19 uur (inloop tussen 18.30 – 19.00 uur) en we nemen afscheid op zondag 26 mei om 16.00 uur. Ben jij klaar voor een weekend vol geluk en ontspanning?

Wil je mee of heb je een vraag, vul dan het contactformulier in!

Prijzen:*
– Slapen in een tipi: € 435,- (2x 2 personen)
– Slapen in een tentje: € 395,-  (in een opgezet tentje voor 1 persoon met luchtbed en kussen)
– Slapen in je eigen tent: € 355,- (eigen tent en slaapspullen meenemen)

* Annuleringsvoorwaarden :
– Annulering tot drie maanden voor aanvang: kost 15% van de totale som.
– Annulering tussen drie maanden en veertien dagen voor aanvang kost 50% van de totale som.
– Annulering vanaf veertien dagen voor aanvang kost 100% van de totale som.
– Bij verhindering is het mogelijk iemand anders kosteloos jouw plek te laten overnemen.

We maken gebruik van het sanitair gebouw op de camping. Alles is bij de prijs inbegrepen. Het eten, de workshops en een warme douche. We hebben een eigen tent met keuken om te koken, drinken te pakken en binnen te zitten.

We zijn veel buiten. Bijna alle workshops kunnen binnen en buiten gegeven worden, dus wij hebben geen last van weersinvloeden.